Henkilökuntamme tukee Suomen Mielenterveys ry:n Mielinauha- kampanjaa

Mieli ei näy ulospäin, mutta sen voi kuulla. Ykköskoti Numminiityn henkilökunta tukee tärkeää kohdetta MIELI Suomen Mielenterveys ry:n Mielinauha- keräyksen kautta kantamalla tätä Mieli-nauhaa. Osallistu Sinäkin Mielinauha- kampanjaan täältä! Kuvassa mannekiinina toimii reippaat työntekijämme, Sami ja Tuomas. ”Korona-aika on kuormittanut suomalaisten mielenterveyttä ja tuen sekä avun tarve ovat kasvaneet. Moni kasaa pahaa oloa sisälleen, kunnes… Lue lisää »Henkilökuntamme tukee Suomen Mielenterveys ry:n Mielinauha- kampanjaa

Mieli ei näy ulospäin, mutta sen voi kuulla.

Ykköskoti Numminiityn henkilökunta tukee tärkeää kohdetta MIELI Suomen Mielenterveys ry:n Mielinauha- keräyksen kautta kantamalla tätä Mieli-nauhaa. Osallistu Sinäkin Mielinauha- kampanjaan täältä!? Kuvassa mannekiinina toimii reippaat työntekijämme, Sami ja Tuomas.

”Korona-aika on kuormittanut suomalaisten mielenterveyttä ja tuen sekä avun tarve ovat kasvaneet. Moni kasaa pahaa oloa sisälleen, kunnes joku kysyy, mitä kuuluu? Kuuntelijoita tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. Liity kuuntelijoiden joukkoon lahjoittamalla mielenterveystyölle ja kriisiauttamiselle. Luodaan yhdessä maailma, jossa jokaisen mieli tulee kuulluksi.