Ykkösjuttu – Ykköskotien oma podcast

YKKÖSJUTTU ON NYT TÄÄLLÄ! Ykköskotien oman podcastin ensimmäinen jakso on nyt julkaistu! Käy kuuntelemassa jakso nimeltä ”Kohtaamisen äärellä” ja kerro kommenteissa meille ajatuksesi sekä mahdolliset mieleen tulevat kysymykset. Palautetta voit laittaa myös sähköpostitse osoitteeseen ykkosjuttu@mehilainen.fi. Tänä vuonna keskitytään erityisesti hyvän kohtaamisen teemaan. Aihetta tullaan käsittelemään esimerkiksi läheisten, asiakkaiden ja erilaisten sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten kanssa.… Lue lisää »Ykkösjuttu – Ykköskotien oma podcast

YKKÖSJUTTU ON NYT TÄÄLLÄ!? Ykköskotien oman podcastin ensimmäinen jakso on nyt julkaistu! Käy kuuntelemassa jakso nimeltä ”Kohtaamisen äärellä” ja kerro kommenteissa meille ajatuksesi sekä mahdolliset mieleen tulevat kysymykset. Palautetta voit laittaa myös sähköpostitse osoitteeseen ykkosjuttu@mehilainen.fi.

Tänä vuonna keskitytään erityisesti hyvän kohtaamisen teemaan. Aihetta tullaan käsittelemään esimerkiksi läheisten, asiakkaiden ja erilaisten sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten kanssa. Uusi jakso julkaistaan kahden viikon välein.

Kuuntele ensimmäinen jakso täältä!