Ykköskoti Kiiminki

59d4da026c3b0255092050
59d4da0218a2b042008209
59d4da0210e1f691105127
PlayPause
previous arrow
next arrow


Asuminen meillä

Pienessä kodikkaassa Ykköskoti Kiimingissä tarjoamme mielenterveyskuntoutujille ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista.

Toiminta

Toimintamme perusajatuksena on toiminnallinen ja kuntouttava arki. Arkea eletään yhdessä ja jokaisella on omat vastuualueensa joista he vastaavat päivittäin. Päivät suunnitellaan asukkaan tarpeista käsin ja räätälöidään aina yksilöllisesti jokaiselle erikseen. 

Kodit ja yhteistilat

Asukkailamme on omat viihtyisät asukashuoneet ja kylpyhuoneet. Yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat soveltuvat yhdessäoloon ja kuntouttavaan toimintaan. Kaikki tilamme ovat esteettömiä.

Kodin ympäristö

Viihtyisyyttä lisäävät iso piha-alue, katettu terassi ja ympäristön hyvät ulkoilumahdollisuudet.

Henkilöstö

Henkilöstöllämme on mielenterveys- ja päihdetyön erityisosaamista. Henkilökunnan osaamista päivitämme säännöllisellä täydennyskoulutuksella. Koulutuksia on mahdollisuus järjestää henkilöstön erityisosaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Meille asukkaaksi?

Ykköskoti Kiiminkiin voi tulla asukkaaksi eri kunnista ja kaupungeista puitesopimuksella tai maksusitoumuksella, sopimalla asiasta oman paikkakunnan sosiaalityöntekijän kanssa. Asukas on oikeutettu Kelan etuuksiin kuten hoito- ja asumistukeen.

Tulo-ohjeet

Kotimme sijaitsee parin kilometrin päässä Kiimingin keskustasta Ouluun päin rauhallisella pientaloalueella. Kotiimme on hyvät julkiset liikenneyhteydet, lähin bussipysäkki on aivan talon vieressä.