Ykköskoti Kotosa

Ykköskoti Kotosa on tehostettua ympärivuorokautista asumispalvelua mielenterveys- ja päihdekuntoutujille tarjoava koti.

Asuminen meillä

Kotimme ovat kooltaan pieniä ja kodikkaita. Tämä mahdollistaa asiakaslähtöisen ja asiakkaan tarpeisiin perustuvan kuntoutuksen. 

Toiminta

Kotimme arki rakentuu arjen askareiden ympärille. Tuemme ja ohjaamme asukkaitamme jokapäiväiseen elämänhallintaan liittyvissä asioissa. Kodissamme on tilat harrastus- ja vapa-ajan toimintaan. Asukkaamme osallistuvat kuntouttavaan työtoimintaan ja ohjattuun päivätoimintaan. 

Toimintaamme ohjaavat arvot ovat: Yksilön kunnioitus ja arvostus, luotettavuus,  vastuullisuus, läheisyys ja asiakaslähtöisyys.

Kodit ja yhteistilat

Talo Kuivantolassa on 10 asukaspaikkaa. Kaikissa asukas-huoneissa on minikeittiö, sekä  wc- ja suihkutilat.Lisäksi asukkaiden yhteisessä käytössä on saunaosasto, sekä oleskelu- ja ruokailutilat.
Talo Kotosassa  on 11 asukaspaikkaa. Asuakkailla on käytössään kaksi olohuonetta, lukutila, wc- ja suihkutilat, saunatilat ja oma minikeittiö, ruokailutilat, sekä päivätoimintatilat.

Kodin ympäristö

Ykköskoti Kotosa sijaitsee kauniissa maalaismaisemassa. Tämä tarjoaa mahdollisuudet omatoimiseen, tai  ohjattuun ryhmäliikuntaan

Henkilöstö

Henkilöstömme koostuu sosiaali- ja terveydenhoitoalanammatilaisista. Henkilökunnan ammattitaitoa ylläpidetään säännöllisillä koulutuksilla.

Meille asukkaaksi?