Kesärekry

Ykköskesätyöpaikkoja tarjolla ympäri Suomea! Tule mukaan!

Ykköskodit tarjoaa mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumispalveluja. Tiesitkö, että Ykköskoteja on Suomessa yhteensä 87 aina Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta Ouluun ja Rovaniemelle asti!


Tule kesätöihin Ykköskotiin ja voita Jopo! Arvomme kaikkien Mehiläisen sosiaalipalveluiden kesätyöntekijöiden kesken Jopo-polkupyörän elokuussa 2023!
Kesätyöntekijä – Kuka sinä olet?

Voit olla koulutukseltasi sairaanhoitaja, lähihoitaja, hoiva-avustaja, sosionomi, fysioterapeutti tai toimintaterapeutti. Etsimme niin valmiita ammattilaisia, opiskelijoita kuin eläkeläisiäkin. Meillä on töitä myös mm. hoiva- ja keittiöapulaisille, kotiavustajille sekä kokeille ja keittiötyöntekijöille.

Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja suhtaudut asioihin positiivisesti. Työyhteisössämme viihtyy toimeen tarttuva, ihmisten keskellä viihtyvä ja hyvää ilmapiiriä arvostava tyyppi. Meillä töissä saa olla hauskaa! Arvostamme kokemusta työstä mielenterveyskuntoutujien parissa, mutta se ei ole edellytys työssä suoriutumiseen.Miten haet kesätöitä?

Vaihtoehto 1: Helppo tapa

Vastaa kyselyyn TÄÄLLÄ ja jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä ja kerromme sinulle lisää.

Vaihtoehto 2: Hae itse

Selaa avoimia kesätyöpaikkoja TÄÄLLÄ.

Voit myös selata kaikkia Ykköskotien avoimia työpaikkoja TÄÄLLÄ ja laittaa hakemuksen ilmoituksen ohjeen mukaan.

Vaihtoehto 3: Ota yhteyttä

Voit myös hakea itseäsi kiinnostavia Ykköskoteja TÄÄLTÄ ja olla suoraan yhteydessä kodin yksikönjohtajaan.


Mitä pääset tekemään?

Ykköskodeissa pääset tekemään monipuolisia kesätöitä. Toimit asukkaiden arjessa tärkeässä roolissa oman osaamisalasi näkökulmasta. Valmennamme asukkaitamme arjen ja elämänhallintaan, huomioiden jokaisen yksilölliset mahdollisuudet ja voimavarat.


Miksi kesätöihin Ykköskotiin?

Ykköskodeissa rakennamme parempaa huomista. Kesätyön kautta pääset ykköspaikalta tutustumaan kotiemme toimintaan sekä laatuun. Toimimme koko Suomen alueella ja kesätyö onkin oiva mahdollisuus luoda uusia suhteita sekä tutustua ykköskotilaisiin. Valmistumisen jälkeen vakituisen työn löytäminenkin on helpompaa, kun sinulla on jo kokemusta Ykköskodeista.


Tulevien työkavereiden mietteitä

”Parasta työssä on sen vaihtelevuus ja erilaisten asukkaiden kohtaaminen.”

”Tiimiämme kuvaa mahtava tiimihenki, yhteen hiileen puhaltaminen, hyvä huumori sekä vahva tahto auttaa mielenterveyskuntoutujia.”Q & A

Kuka VOI HAKEA kesätöihin Ykköskoteihin?

Pääasiassa tarjoamme kesätöitä sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille sekä tietysti jo valmiille ammattilaisille. Sen lisäksi meillä on avoimia kesätöitä tukitoimissa mm. kokeille ja avustajille. Tärkein kriteeri on aito halu tehdä työtä mielenterveys- ja päihdekuntoutujien ohjaustyössä. Mikäli et ole varma soveltuvuudestasi niin jätä meille yhteystietosi TÄÄLLÄ tai soita rekrytointikoordinaattorillemme. Katsotaan yhdessä, mitä voisimme sinulle tarjota.

Voinko päästä töihin KESÄTYÖSETELILLÄ?

Valitettavasti toimintamme ei mahdollista alaikäisten työskentelyä kodeissamme.

Onko OPPISOPIMUS mahdollista kesällä?

Kyllä! Teemme tiivistä yhteistyötä ammattioppilaitosten kanssa ja tarjoamme myös mahdollisuuden lyhytoppisopimukseen kesällä. Ole suoraan yhteydessä kiinnostavan kodin yksikönjohtajaan tarkempien tietojen saamiseksi. Kaikki yhteystiedot löydät TÄÄLTÄ.

Jäikö joku asia vielä mietityttämään?

Ota yhteyttä rekrytointikoordinaattoriimme joko soittamalla tai lähetä sähköpostia, ja jutellaan lisää!Koti, joka tekee huomisesta paremman.

Ykköskodeissa tarjoamme yksilöllistä kuntoutusta ja kodin, josta voi ponnistaa jälleen kohti itsenäisempää elämää. Tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa häntä autetaan kuntoutumaan ja saamaan ote itsenäisestä elämästä. Toimintamme keskiössä ovat laadukas hoito ja tuki, joita ohjaavat asukkaan yksilölliset tarpeet, toiveet sekä kuntoutuspolku, jota kuljemme yhdessä hänen kanssaan.

Ykköskodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!