RekrytointiHaemme lähihoitajia (3) uuteen Keski- ja Länsi-Uudenmaan sekä Kanta-Hämeen alueelle perustettavaan vastuuhoitajatiimiin.

Liikkuvan tiimin työntekijät tekevät työtä päivittäin vaihtuvissa työpisteissä alueella. Työssäsi vastaat omalta osaltasi korkealaatuisen hoidon toteutumisesta mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumispalveluissa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi ja kehittymään osana asiantuntijaorganisaatiota. Työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti. Työsuhde on kokoaikainen kolmivuorotyö. Tehtävän palkkaus koostuu peruspalkasta ja tehtäväkohtaisesta lisästä.

Edellytämme lähihoitajan koulutusta ja vähintään viiden vuoden työkokemusta mielenterveys- tai päihdekuntoutujien parista. Valmistumisen jälkeinen lisäkoulutus katsotaan eduksi. Sinulla tulee olla hyvä suullinen ja kirjallinen ulosanti, kyky toimia vaihtuvassa työympäristössä sekä oppia uutta. Työssä menestyminen edellyttää oman työn ja ajankäytön hallintaa, reilua tiimipelaamista, täsmällistä työotetta sekä hyvää paineensietokykyä.


Tule tekemään kanssamme parempaa huomisen kotia Ykköskoteihin!

Haemme hoitajia sekä vakituisiin työsuhteisiin että keikkatöihin eri puolille Suomea. Mikäli et löytänyt sinua kiinnostavaa työtehtävää, niin ole yhteydessä ja kerron sinulle lisää!

Terveisin,
Teemu
Resurssipäällikkö
p. 040 652 7617
hoivarekrytointi@mehilainen.fi


Koti, joka tekee huomisesta paremman.
Ykköskodeissa tarjoamme yksilöllistä kuntoutusta ja kodin, josta voi ponnistaa jälleen kohti itsenäisempää elämää. Tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa häntä autetaan kuntoutumaan ja saamaan ote itsenäisestä elämästä. Toimintamme keskiössä on laadukas hoito ja tuki, joita ohjaavat asukkaan yksilölliset tarpeet, toiveet sekä kuntoutuspolku, jota kuljemme yhdessä hänen kanssaan.


Ykköskodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!