Rekrytointi

Ykköstyöpaikkoja sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ympäri Suomea!

Ykköskodit tarjoaa mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumispalveluja 87 Ykköskodissa ympäri Suomea. Eteläisimmät yksikömme ovat pääkaupunkiseudulla, pohjoisimmat Oulussa ja Rovaniemellä.
Kuka sinä olet?

Voit olla koulutukseltasi sairaanhoitaja, lähihoitaja, hoiva-avustaja, sosionomi, fysioterapeutti tai toimintaterapeutti. Etsimme valmiita ammattilaisia, opiskelijoita sekä eläkeläisiä. Meillä on lisäksi töitä myös mm. kokeille ja keittiötyöntekijöille, hoiva- ja keittiöapulaisille sekä kotiavustajille.

Suhtaudut asioihin positiivisesti ja sinulta löytyy oma-aloitteisuutta. Työyhteisössämme viihtyy ihmisten keskellä viihtyvä, toimeen tarttuva ja hyvää ilmapiiriä arvostava tyyppi. Meillä töissä saa olla hauskaa! Arvostamme kokemusta työstä mielenterveyskuntoutujien parissa, mutta se ei ole ehdoton edellytys työssä suoriutumiseen. Tule mukaan!


Mitä pääset tekemään?

Ykköskodeissa on tarjolla monipuolisia työtehtäviä. Toimit asukkaiden arjessa tärkeässä roolissa oman osaamisalasi näkökulmasta. Valmennamme asukkaitamme arjen- ja elämänhallintaan, huomioiden jokaisen yksilölliset mahdollisuudet ja voimavarat. Tule mukaan ykkösporukkaan!


Miksi töihin Ykköskotiin?

Ykköskodeissa rakennamme parempaa huomista yhdessä. Työn kautta pääset ykköspaikalta tutustumaan kotiemme toimintaan sekä laatuun. Toimimme koko Suomessa. Tarjoamme yksilöllistä kuntoutusta sekä kodin, josta voi ponnistaa jälleen kohti itsenäisempää elämää. Toimintamme keskiössä on laadukas hoito ja tuki, joita ohjaavat asukkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet sekä kuntoutuspolku, jota kuljemme aina yhdessä hänen kanssaan.

Ykköskotien työtekijänä sinulla on monipuoliset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Tule tekemään kanssamme parempaa huomisen kotia Ykköskoteihin!


Tulevien työkavereiden mietteitä

”Tiimiämme kuvaa mahtava tiimihenki, yhteen hiileen puhaltaminen, hyvä huumori sekä vahva tahto auttaa mielenterveyskuntoutujia.”

”Parasta työssä on sen vaihtelevuus ja erilaisten asukkaiden kohtaaminen.”

”Tiimiämme kuvaa positiivinen työilmapiiri ja kuntouttava työote.”


Avoimet työpaikat

Haemme hoitajia sekä vakituisiin työsuhteisiin että keikkatöihin eri puolille Suomea. Ykköskotien avoimet työpaikat löydät helposti TÄÄLTÄ. Mikäli et löytänyt sinua kiinnostavaa työtehtävää, ole yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse, niin kerromme sinulle lisää!

Koti, joka tekee huomisesta paremman.

Ykköskodeissa tarjoamme yksilöllistä kuntoutusta ja kodin, josta voi ponnistaa jälleen kohti itsenäisempää elämää. Tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa häntä autetaan kuntoutumaan ja saamaan ote itsenäisestä elämästä. Toimintamme keskiössä ovat laadukas hoito ja tuki, joita ohjaavat asukkaan yksilölliset tarpeet, toiveet sekä kuntoutuspolku, jota kuljemme yhdessä hänen kanssaan.

Ykköskodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!