Provesta Jatuli 2

Kuva1

Asuminen meillä

Jatuli2 on Oulun Hiirosessa sijaitseva asumispalveluyksikkö, joka tarjoaa kuntouttavaa asumispalvelua ja itsenäisen arjen harjoittelua aikuisille mielenterveyskuntoutujille. Kaikilla asiakkailla on oma vuokra-asunto kerrostalossa, normaaliin asumisympäristöön integroituneena.  Asumisyksikkömme sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien päässä Oulun keskustasta, jonne on hyvät bussiyhteydet. Asumisyksikön läheisyydestä löytyy myös kauppa, pizzeria, kirjasto ja apteekki.

Toiminta

Yksikön arkea suunnitellaan yhdessä asukkaiden kanssa. Yksikössä järjestetään päivittäin yhdessä tekemistä asukkaiden toiveet huomioiden. Palveluissamme korostuvat asukkaan elämän kokonaisvaltainen tukeminen; oma koti, hyvinvointi, sosiaaliset suhteet ja arjen askareet. Tavoitteenamme on, että asukas kuntoutuu omien voimavarojensa mukaan keveämpään palveluun tai jopa täysin itsenäiseen elämään.

Henkilöstö

Provesta Jatuli2 henkilökunta antaa turvallisen arjen, laadukkaat puitteet ja ammattitaitoista tukea arkeen. Tärkeintä arjessa on asiakkaan yksilöllinen kohtaaminen ja kuunteleminen sekä kunnioittaminen.

Meille asukkaaksi?

Provesta Jatuli2 asiakkaaksi voi tulla eri kunnista ja kaupungeista puitesopimuksella tai maksusitoumuksella, sopimalla asiasta oman paikkakunnan sosiaalityöntekijän kanssa.