Provesta Kaarna

Asuminen meillä

Kaarna on Oulun Hiirosessa sijaitseva yksikkö, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista ja palveluasumista mielenterveyskuntoutujille.  Henkilökunta on toimintayksikössä paikalla viikon jokaisena päivänä, myös yöaikaan.

Kaarnan asukkaat asuvat omissa vuokra-asunnoissaan, jotka sijaitsevat samassa kerroksessa ohjaajien toimiston ja asiakkaiden yhteisten tilojen kanssa. Henkilökunnan apu on lähellä ja asiakkaat voivat halutessaan viettää aikaansa yhteisissä tiloissa, ruokailla yhdessä sekä osallistua ohjattuun toimintaan.

Toiminta

Toimintamme tavoitteena on aktiivinen arki ja yhdessä tekeminen. Kuntoutusta suunnitellaan ja toteutetaan asiakaslähtöisesti ja yksilöllisesti, asiakkaan toimintakykyä ja voimavaroja huomioiden. Kaarnan asiakkailla on mahdollisuus osallistua  päivä- ja työtoimintaan. Lisäksi asiakkaita tuetaan osallistumaan ryhmiin ja retkiin sekä talon ulkopuolisiin harrastuksiin.

Määrittelemme kuntoutuksen tavoitteet yhteistyössä palvelun tilaajan, asiakkaan ja asumisyksikön henkilökunnan kesken. Kuntoutusta ja asiakkaan toimintakykyä arvioidaan säännöllisesti.

Kysy lisää palveluistamme yksikön vastaavalta ohjaajalta ja pyydä esite!