Provesta Messi

Asuminen meillä

Messi on mielenterveyskuntoutujille suunnattu asumisyksikkö, joka sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa kattavien palveluiden välittömässä läheisyydessä. Kävelymatkan päässä sijaitsee mm. kauppakeskus, jossa on runsaasti kauppoja, ruokapaikkoja sekä apteekki. Toimintayksikön lähellä sijaitsee myös uimahalli ja kirjasto.

Asukkaat asuvat omissa vuokra-asunnoissaan, jotka sijaitsevat samassa kerroksessa ohjaajien toimiston ja asiakkaiden yhteisten tilojen kanssa. Henkilökunnan apu on lähellä ja asiakkaat voivat halutessaan viettää aikaansa yhteisissä tiloissa sekä osallistua yhteiseen toimintaan. Henkilökunta on paikalla joka päivä aamusta iltaan. Yöaikaan toimii puhelinpäivystys.

Toiminta

Asiakkailla on mahdollisuus osallistua Provesta Oy Messin järjestämään päivätoimintaan. Päivätoiminta rakennetaan asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Lisäksi asiakkaita tuetaan ja ohjataan osallistumaan kaupungin tarjoamiin palveluihin. Tarpeen mukaan asiakkaille etsitään myös työ- ja opiskelupaikkoja.

Asiakkaamme harjoittelevat mahdollisimman itsenäistä elämää itsemääräämisoikeutta kunnioittavan ohjauksen ja tuen turvin. Jokaiselle asiakkaalle laaditaan henkilökohtainen, omista tarpeista lähtevä kuntoutussuunnitelma ja viikko-ohjelma, jonka mukaan henkilökunta ohjaa ja tukee asiakkaan kuntoutumista ja elämää omassa kodissa.

Kysy lisää palveluistamme yksikön vastaavalta ohjaajalta ja pyydä esite!