Ykköskoti Kerttuli

5c9c764fa6d79387667466
5c9c75f48c206698633802
5c9c7641a916c267160081
PlayPause
previous arrow
next arrow


Asuminen meillä

Tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu mielenterveyskuntoutujille, jotka tarvitsevat jatkuvaa tukea päivittäisissä toimissa. Meiltä löytyy myös kevyempää palveluasumista asukkaille, joiden tuen tarve ei ole ympärivuorokautista. 

Toiminta

Ykköskoti Kerttuli tarjoaa aikuisille mielenterveyskuntoutujille ympärivuorokautisia asumispalveluita, toimintakykyä ylläpitävää ja edistävää kuntoutusta, hyvää elämänlaatua ja huolenpitoa.
Tehtävänämme on tukea mielenterveyskuntoutujia arjessa selviytymisessä ja sosiaalisissa suhteissa sekä auttaa asiakkaita kiinnittymään asuinyhteisöönsä ja ulkopuoliseen yhteiskuntaan. 

Toimintamme lähtökohtia ovat kodikkuus ja yhteisöllisyys sekä turvallinen ja ammattitaitoinen hoito ja kuntoutus. Meillä on oma askartelu- ja viriketoiminnan ohjaaja kodissamme. Arkemme on aktiivista ja toiminnallista. Teemme retkiä, ulkoilemme ja järjestämme teematapahtumia vuodenaikojen mukaan.

Kodit ja yhteistilat

Kodissamme on 21 tehostetun palvelun asukaspaikkaa sekä erillinen talo, jossa on 12 tukiasuntoa itsenäisemmin pärjääville mielenterveyskuntoutujille. Tukiasunto mahdollistaa eteenpäin vievää kuntoutumista.

Kodin ympäristö

Kotimme sijaitsee rauhallisella Lahelan alueella jossa ulkoilumahdollisuudet ovat erinomaiset. Kaikki Hyrylän palvelut ovat lähietäisyydellä.

Henkilöstö

Lämmin, osaava ja mielenterveyskuntoutujien hoitoon erikoistunut henkilöstömme on läsnä ympäri vuorokauden.

Meille asukkaaksi?

Asukkaamme tulevat kaupungin tai kunnan sosiaalitoimen sijoittamana.