Ykköskoti Salmenkallio

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider


Ykköskoti Salmenkallio tarjoaa ikääntyville mielenterveyskuntoutujille ja psykogeriatrisille asiakkaille hoivaa ja huolenpitoa ympäri vuorokauden.

Asuminen meillä

Kodikas Salmenkallio sijaitsee rauhallisella ja viihtyisällä alueella Salmella Uudessakaupungissa. Kaikki tilamme ovat esteettömiä ja sijaitsevat yhdessä tasossa.

Toiminta

Arkemme on toiminnallista ja asukkaidemme toiveet huomioivaa. Järjestämme kodissamme tapahtumia, juhlia ja monelaista aktiviteettia.

Kodit ja yhteistilat

Tilat on suunniteltu ikääntyvien ja liikuntaesteisten tarpeet huomioiden. Kolme ryhmäkotia tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ja yksi ryhmäkoti palveluasumista. Jokaisessa ryhmäkodissa on oma kodikas oleskelutila. Kodissa on yhteinen ruokailutila, yhteiset saunatilat ja oma piha. Kaikki asukkaat asuvat omassa huoneessaan, jossa on oma wc/suihkutila.

Kodin ympäristö

Kotimme rauhallisessa ympäristössä on hyvät ulkoilumahdollisuudet.

Henkilöstö

Henkilöstömme työskentelymalli edistää kuntoutumista ja tukee asukkaiden omatoimisuutta sekä toimintakykyä. Ammattitaitoisella ja palvelualttiilla henkilöstöllämme on monipuolinen psykiatrinen osaaminen hoivatyössä ja viriketoiminnassa. Asukkaidemme käytössä ovat myös konsultoivan psykiatrian erikoislääkärin palvelut. Lisäksi tuemme ja avustamme erilaisissa asioinneissa esim. Kela- ja apteekkiasioissa.

Meille asukkaaksi?

Ykköskoti Salmenkallioon voi tulla asukkaaksi eri kunnista ja kaupungeista puitesopimuksella tai maksusitoumuksella, sopimalla asiasta oman paikkakunnan sosiaalityöntekijän kanssa. Asukas on oikeutettu Kelan etuuksiin kuten hoito- ja asumistukeen.