Ykköskoti Tulimäki

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider


Asuminen meillä

Olemme apuna, kun tarvitset ympärivuorokautista hoivaa, turvaa ja huolenpitoa. Tarjoamme tehostettua, kuntouttavaa asumispalvelua ja kokonaisvaltaista hoivaa mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Asiakkaamme ovat aikuisia, mielenterveys- ja päihdekuntoutujia.

Toiminta

Tarjoamme asukkaillemme viihtyisän asumisen lisäksi mahdollisuuksia työ- ja muuhun kuntouttavan ryhmä- ja harrastustoimintaan. Kuntouttava toimintamme on monipuolista; järjestämme päivittäin erilaisia sosiaalisia ja toiminnallisia ryhmiä. 

Järjestämme säännöllisesti sekä päivä- sekä yön yli retkiä. Asukkaat osallistuvat retkien suunnitteluun ja retkikohteiden valintaan. 

Kodit ja yhteistilat

Uudessa kodissamme on yhteensä 30 asukaspaikkaa. Osa asunnoista on varusteltu minikeittiöin. Asukkailla on käytössä viihtyisät yhteiset tilat sekä sauna. Ruoka valmistetaan kodin omassa keittiössä

Henkilöstö

Henkilökunta koostuu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista joilla on suuntautuminen mielenterveys- ja päihdetyöhön. Henkilökunnalla on erityisosaamista psykoosi- ja päihdesairauksista ja hyödynnämme yhteisökuntoutuksen menetelmiä.

Meille asukkaaksi?

Asukkaat tulevat kotikuntansa ohjaamana, maksusitoumuksella tai palvelusetelillä.